Swarm Hesabı Nasıl Silinir

Amerika Birleşik Devletleri merkezli konum tabanlı bir sosyal ağ uygulaması olan Swarm, dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Kullanıcılar ise internet üzerinden Swarm hesabı silme işlemi için araştırmalar yapmaktadır.

Bilindiği üzere Swarm uygulamasının ilk ismi Foursqure’dir. İlk olarak yer bildirimi ve yeni yerler keşfetme uygulaması olarak piyasaya sürülen Foursquare, kısa süre içerisinde milyonlarca kullanıcıya ulaşmıştır. Foursquare uygulaması daha sonra ikiye bölünmüştür. Swarm adı verilen yeni uygulama yer bildirimi ve yeni insanlarla tanışma olanağı sağlarken, Foursquare uygulaması yeni yerler keşfetme amacıyla kullanılmıştır. Swarm ve Foursquare birbirine bağlı olarak çalışmaktadır.

SWARM HESABI SİLME

Yukarıda da belirttiğimi gibi Swarm ve Foursquare ortak çalışmaktadır. Yani Swarm hesabı kapatmak istiyorsanız, Foursquare hesabınızı da kapatmanız gerekmektedir. Konumuzun detayında yapılacak olan anlatım ile Foursquare ve Swarm hesabınızı kapatabilirsiniz. Ancak bu işlemleri akıllı telefonunuzdan ya da tabletinizden yapmanız mümkün değildir. Bu yüzden ilk olarak PC’den yapmalısınız.

Adım Adım Swarm Hesap Silme İşlemi

-İlk olarak bilgisayarınız üzerinden Foursquare sitesine kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapın.

-Sorunsuz bir şekilde giriş yaptıktan sonra https://tr.foursquare.com/delete_me şu bağlantıya tıklayın.

-Karşınıza çıkacak sayfada Swarm hesabınızla giriş yapın.

-Daha sonra site tarafından size “Swarm ve Foursquare’den neden ayrılıyorsun?” şeklinde bir soru soracaktır. Sorunun cevabını da boşluğa girdikten sonra aşağıda yer alan ‘Delete Account’ butonuna tıklayın.

-Bu aşamadan sonra Swarm ve Foursquare hesabınız kalıcı olarak kapatılacaktır.

*Eğer Swarm’a Facebook ile üye olduysanız, ‘Delete Account’ seçeneğini göremeyebilirsiniz. Bu durumda hesap ayarlarınıza giderek bir şifre belirlemek zorundasınız.

SWARM HESABI SİLMEDEN ÖNCE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

-Hesabınızı kalıcı olarak sildiğiniz taktirde verileriniz geri dönülmeyecek şekilde silinecektir.

-Sitede yer alan ‘Delete Account’ butonuna bastığınızda işlemin dönüşü olmayacaktır.

-Yer bildirimleriniz, arkadaş listeniz, kaydettiğiniz mekanlar kalıcı olarak silinecektir.

-Swarm kullanmak için yeni bir hesap açmanız gerekmektedir.

*Hesabı kalıcı olarak sildikten sonra sistem tarafından otomatik olarak Foursquare ana sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu aşamadan sonra hesabınızı geri almanız mümkün olmayacaktır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here